Фолк певицата Преслава с всеки изминал ден остава с по-малко приятели.

...
Фолк певицата Преслава с всеки изминал ден остава с по-малко приятели.
Коментари Харесай

Бавно И Полека Преслава Остава Сама

Фолк певицата Преслава с всеки минал ден остава с по-малко другари. Това е развой, течащ трайно през последните 10 години.

Екс всеобщата фаворитка Преслава и колежката й Емануела демонстрираха извънредно близки връзки една с друга преди години. Двете фолк певици бяха неразделни, посочваха, че са си близки освен пред камерите и фотоапаратите. Приятелство, което завърши бързо. В гилдията разясняват, че след опита на Преси да й отнеме обичания, всичко сред тях завършва. Дали това е истина, можем единствено да гадаем.

В следствие Преслава, демонстрираше другарски връзки и със кралят на фолка Азис. Двамата прекарваха всяка свободна минута дружно, деляха постоянно даже едно легло. След излизането си от Ккъщата на „ ВИП брат ” през 2015 година, Преслава не помни за сътрудника си и се втурна в срещи с новите си приятели, които не помни след месец. Тогава костинбродският славей не съумя да скрие разочарованието си от досегашната приятелка и написа стихотворение, което разгласява в обществената мрежа и адресира до звездата. „ Бързо не помни старите, бойни приятели. Така и не ми се обади да чуя и видя аз по какъв начин си. Да звънна не дръзвам, тъй като си или на спектакъл, или в леглото. А спяхме си дружно, ядяхме, че и първа на тебе “Хабиби ” запях ти ”, гласеше трогателният стих на Азис.

Певицата рядко разяснява статуси, само че тогава си разреши сбитото „ Обичам те, бе ”, на което Азис отговори: „ Не съм сигурен към този момент ”.

Не закъсня и краят на другарството й с Галена. Повече от година Галена и Преслава са в обтегнати връзки. „ Преслава не ми липсва. Двете продължаваме да се чуваме, само че по професионални задания. Не сме се карали, само че към този момент не си приказваме ”. Така сбито изясни разривът сред двете най-известни фолкаджийки Галена в изявление за предаването „ Папараци ”. Галена бе безапелационна, че продължава да почита Преслава, с която бяха най-хубави приятелки дълго време. Тя обаче отхвърли да изясни дали раздаването на премиите на „ Пайнер ” са причина за скарването сред двете, като се задоволи да каже, че всяка има друга версия по въпроса. Факт е обаче, че след този скандал едно другарство си отиде.

Настъпи край и на другарството и връзката сред Преслава и Фики. Охладняването на пристрастеностите сред двамата пролича още предишния септември по време на взаимно присъединяване в столичен клуб. През последните години Преслава и Фики бяха неразделни. При всяка своя поява двамата се държаха разкрепостено. Именно това фриволно държание беше повода някогашният другар на певицата Георги Станоев, да взе участие в зрелищно меле в дискотека в Студентски град. В следствие изпълнителят загатна в „ Папараци “ по bTV, че с Преслава имат двегодишна връзка. “Влюбен съм в едно момиче. Две години сме дружно. Певица е и то много известна “ – призна Фики Стораро в изявлението. Миналия месец на блестяща звездна женитба с над 700 посетители, поп-фолк звездата Фики и новата му годеница Гюлджан си споделиха заветното „ Да ”. Както към този момент стана ясно, десетки реализатори от сектора бяха получили покана, единствено не и Преслава. Защо ли?

Наскоро Преслава призна за връзката си с някогашния на Златка Райкова – Павел Лазаров. След няколко месеца криене, двойката най- след това се появи на разположение на откриването на нов бутик. Фолк дивата и сенчестия предприемач даже позираха пред камерите на публицистите. А запитана непосредствено дали е правилно, че е пристигнала дружно с новото си гадже, Преслава отговори позитивно. Откакто е с него, Преслава е обърнала тил на всички от обкръжението си. Последният отхвърлен е Адриан Василев – един от най-верните й другари в последните няколко години. Човекът, който до скоро поддържаше формалните сметки на звездата в обществените мрежи. „ Животът е срещи и раздели “, повтори думите на Галена в персоналния си акаунт на въпроса “Къде е Преси?“ Адриан.

Истинското другарство, както същинската обич, може да бъде едно от най-хубавите неща в човешкия живот. За страдание, другарствата на Преслава са преходни.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР